Observera!

Informationen på denna sida är inte aktuell, uppdatering sker innan sommaren.

Frågor? Kontakta info@monasportskola.se eller ring Mona: 070-373 17 82.

Våra kurser

Badminton

Sportens karakteristiska fjäderbollar har uppmätt hastigheter på uppemot 493 kilometer i timmen. Därmed slår de snabbtåg i hastighet. Det gäller alltså att hänga med i badminton.

I vår får du gärna hänga med Monas sportskola när vi tar oss an badminton. Vi har kurser för både barn och vuxna i Enskedehallen på helger och i Frescatihallen på torsdagar med engagerade och välmeriterade tränare.

12 lektioner i varje kurs.

Frescati Sports Center

Start: 1 okt 2020
Tid: Torsdagar kl 15:30 – 17:30
Pris: 2200 kr (plus medlemskap 125 kr)

Barngympa

Det finns inget som slår gympa för att träna upp koordination, styrka, motorik och generell kroppskontroll. Dessutom kan det vara himla skoj! I höst kan ditt barn träna gympa med Monas sportskola under överinseende av duktiga, varsamma och pedagogiska instruktörer med ett stort hjärta för ungar och stor medvetenhet kring säkerhet.

Varje helg tränar vi barngympa tillsammans på Långbrohallen. Varmt välkomna att haka på!

Kurs i skridskoåkning/Beginner course Ice Skating

Monas Sportskola erbjuder skridskoundervisning för dina barn och vuxna under engagerad handledning av erfarna lärare. Alla får lära sig åka skridskor och ha superkul längs med vägen.

Monas Sporskola offers a beginning course in Ice Skating for children and adults, with inpiering teachers. Everyone will learn to propelry ice skate and have a lot of fun along the way.